Yksityisyyssuojatiedote

Tietosuojailmoitus
Keräämämme tiedot ovat nimesi, laskutus- ja toimitusosoitteen, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, viitenumeroiden sähköpostiosoitteet ja luottokorttitiedot. Tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan, ja niitä voi käyttää vain verkkovastaavasta henkilökohtaisten koodattujen tietojen avulla. Jos haluat, että tiedot korjataan tai poistetaan, voit lähettää meille sähköpostia milloin tahansa ja kertoa meille, mitä haluat meidän tekevän. Kaikki pyynnöt on saatettu päätökseen ajoissa, ja vahvistus lähetetään sähköpostiisi heti, kun täytämme pyyntösi.
Tietosuojakäytäntömme ovat tiukkoja ja niitä noudatetaan jatkuvasti. Voit olla varma, että kaikki sivustollemme lähetetyt tiedot pysyvät luottamuksellisina ikuisesti. Ilmoittamalla meille käytännöllisyydestämme edistämme luottamusta ja luottamusta kaikille niille, jotka toimittavat tietoja, joko hankkimalla tai pyytämällä erityisiä tietoja ja liittymään jäseneksi.
Käytämme antamiani tietoja itse, kun tilaat tilauksen tai minkä tahansa muun pyynnön vain täyttämään pyyntösi tyydyttävällä tavalla. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisten kanssa, paitsi siinä määrin kuin se on tarpeen kyseisen pyynnön täyttämiseksi. Teemme samoja tietoja, joita annat jonkun muun toimittaessasi tilauksen vain tuotteen lähettämiseksi ja toimituksen vahvistamiseksi. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisten kanssa, paitsi siinä määrin kuin se on tarpeen tilauksen suorittamiseksi.
Voit pyytää poistaa tai poistaa kaikki tiedot sinusta. Yksityisyyden ja tietoturvan suojaamiseksi toteutamme myös kohtuullisia toimenpiteitä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ennen käyttöoikeuksien myöntämistä tai korjausten tekemistä.
Käytämme palautusosoitteita vastataksemme vastaanottamiamme sähköpostiviestejä. Tällaisia ​​osoitteita ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen eikä niitä jaeta ulkopuolisille tahoille. Estää luvaton käyttöoikeus, ylläpitää tietojen tarkkuutta ja varmistaa tietojemme asianmukainen käyttö, olemme ottaneet käyttöön fyysiset, sähköiset ja johtamismenettelyt verkossa keräämien tietojen turvaamiseksi ja turvaamiseksi.
Takaisin